Next job

Training, monitoring and evaluation coordinator in Oksfam, Predstavnictvo inozemnoyi neuryadovoyi organizaciyi

14 October

24 views

Oksfam, Predstavnictvo inozemnoyi neuryadovoyi organizaciyi

Oksfam, Predstavnictvo inozemnoyi neuryadovoyi organizaciyi

0
0 reviews
Without experience
Kyiv
Full-time work
КОМАНДА: Реагування в УкраїніМІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: Київ з регулярними виїздами на місцяТИП КОНТРАКТУ: Строковий до серпня 2026 рокуКВАЛІФІКАЦІЯ: C1РОДИНА РОБОТИ: ПрограмаЗАРОБІТНА ПЛАТА: Відповідно до шкали заробітної плати ОксфамГОДИНИ 40 годинМЕТА РОБОТИ: Забезпечення належного документування результатів роботи програми Оксфам в Україні, вироблення стратегічного навчання для подальшого використання всередині мережі Оксфам та на зовнішніх ринках для стратегічної адвокації та впливу. Координатор з п

КОМАНДА: Реагування в Україні

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: Київ з регулярними виїздами на місця

ТИП КОНТРАКТУ: Строковий до серпня 2026 року

КВАЛІФІКАЦІЯ: C1

РОДИНА РОБОТИ: Програма

ЗАРОБІТНА ПЛАТА: Відповідно до шкали заробітної плати Оксфам

ГОДИНИ 40 годин

МЕТА РОБОТИ: Забезпечення належного документування результатів роботи програми Оксфам в Україні, вироблення стратегічного навчання для подальшого використання всередині мережі Оксфам та на зовнішніх ринках для стратегічної адвокації та впливу. Координатор з питань знань та харчування відповідає за безперебійне та систематичне документування результатів роботи Oxfam у сфері ЛГБТ в Україні, фіксацію досвіду та його поширення в рамках реагування на ситуацію в Україні, як частини ширшої мережі Oxfam, а також для зовнішньої аудиторії з метою адвокації та впливу на ситуацію з ЛГБТ та феміністичним рухом. Координатор керує командою з 2 офіцерів з питань харчування.

ПОСАДОВА ОСОБА ПІДПОРЯДКОВУЄТЬСЯ: Керівникові ЛХЛ та програм

РОБОЧІ МІСЦЯ, ЩО ПІДПОРЯДКОВУЮТЬСЯ ЦІЙ ПОСАДІ: 2 офіцери з харчування

БЮДЖЕТНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ: немає

КЛЮЧОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:Конкретні обов'язки включають, але не обмежуються ними:

- Моніторинг та оцінка (40%):

- Підтримка впровадження системи моніторингу та оцінки шляхом координації з ЛГБТ та програмною командою для відстеження прогресу

- Управління та оновлення системи моніторингу та оцінки для реагування, зосереджуючись на вимірюванні ЛГБТ та феміністичного підходу. Включаючи розробку інструментів моніторингу.

- Надавати підтримку партнерам у створенні та управлінні їхніми системами МПД.

- Забезпечення впровадження феміністичного підходу через процеси моніторингу та надання підтримки команді з питань ЛГБТ та програмній команді, щоб забезпечити адаптацію підходу в рамках реагування та в роботі з партнерами.

-Планування та розробка процесів міжсекторального управління даними (збір, аналіз та інтерпретація даних) для Оксфам, а також надання партнерам (за потреби) необхідних інструментів, рекомендацій та підтримки.

Навчання та управління знаннями (40%)

- Забезпечення стратегічного керівництва програмою OXFAM в Україні, пов'язаного з розробкою стратегічних навчальних продуктів, які будуть доступні від імені програмного відділу для подальшого використання всередині мережі Oxfam та з метою зовнішньої адвокації.

- Управління програмою навчання з питань реагування на надзвичайні ситуації. Включаючи навчальні заходи, планування стратегічного навчання та надання підтримки/очолення, коли це необхідно, оперативного навчання з різними командами, що беруть участь у реагуванні.

- Підтримувати партнерів у виконанні їхніх навчальних планів і забезпечувати зміцнення потенціалу та навчання щодо процесів навчання.

- Координувати з командою ACE, LHL та програмним менеджером підготовку навчальних матеріалів для впливу відповідно до політики та стратегії адвокації.

- Планувати та координувати навчальні вправи та огляди, забезпечуючи залучення всіх відповідних членів команди.

- Координувати з відповідними членами команди цілеспрямований план розповсюдження навчальнихmaterials, while ensuring consultation with partners and their involvement in all processes

- Ensuring coordination with the wider Oxfam training program and training product.

Accountability (20%)< /p>

- Support in establishing and managing accountability mechanisms for partners to provide feedback on Oxfam's approaches to health-based learning.

- Coordinating to ensure partners sufficient opportunities to strengthen their capacity and manage accountability mechanisms.

- Ensure the closure of the feedback loop, as well as the involvement of the program and Vital Hospitals in the process of closing the feedback loop.

- Collaborate with partners and program team to ensure appropriate and satisfactory resolution of all complaints and feedback related to program activities and partner processes.

PERSON SPECIFICATION

Most importantly that every Oxfam GB employee should be able to:

- Live our values ​​of INCLUSION, ACCOUNTABILITY and IMPACT (read more about them here).

- Ensure compliance with our ORGANIZATIONAL ASPECTS (including compliance of the Code of Conduct):

1. To be committed to our feminist principles and apply them in our daily behavior and work. Be prepared to continue learning while being accountable to those who are oppressed because of their identity, such as gender, race/ethnicity, disability, class, or LGBTQIA identity.”

2. Be willing to undertake safeguarding training and adhere to relevant policies to ensure maximum security for all people who come to Oxford International Charities.

Experience, knowledge and competences

Essential - Self-awareness - Determination - Relationship Building - Agility and Complexity - Mutual Accountability

ADDITIONAL

- Bachelor's Degree in Computing and Information Science, Business Analytics, Data Management or Information Systems, Software or in another relevant field.

- At least 2 years of relevant experience in data and/or information management in the humanitarian field.

- Good knowledge of databases and infographics.

- High level of computer literacy with good spreadsheet skills.

- Effective oral and written communication skills; the ability to convey one's opinion to others in an appropriate manner.

- Good presentation skills, including the ability to clearly and succinctly present complex issues digitally to a wide range of audiences.

- Confidence in interaction with other team members.

- Ability to pay attention to details and work under pressure.

- Good time management and organizational skills, structured approach to issues.

- Able to work with minimal supervision. is an advantage.

- Completed courses and certificates in information management (including PIM) will be an advantage.

Safer employment: All offers of employment are subject to satisfactory references and appropriate background checks (which may include counter-terrorism, security and criminal records). You can find out what that means here.

 https://jobs.oxfam.org.uk/jobs/vacancy/knowledge--meal-coordinate...

Without experience
Kyiv
Full-time work
Want to get related jobs?
New job openings in your Telegram
Subscribe
We use cookies
accept