Пссс...може, досить читати мовою окупанта?
Переходь на українську версію сторінки!

Следующая вакансия

Координатор по обучению, мониторингу и оценке в Оксфам, Представництво іноземної неурядової організації

14 октября

23 просмотра

Оксфам, Представництво іноземної неурядової організації

Оксфам, Представництво іноземної неурядової організації

0
0 отзывов
Без опыта
Киев
Полный рабочий день

Переведено Google

КОМАНДА: Реагування в УкраїніМІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: Київ з регулярними виїздами на місцяТИП КОНТРАКТУ: Строковий до серпня 2026 рокуКВАЛІФІКАЦІЯ: C1РОДИНА РОБОТИ: ПрограмаЗАРОБІТНА ПЛАТА: Відповідно до шкали заробітної плати ОксфамГОДИНИ 40 годинМЕТА РОБОТИ: Забезпечення належного документування результатів роботи програми Оксфам в Україні, вироблення стратегічного навчання для подальшого використання всередині мережі Оксфам та на зовнішніх ринках для стратегічної адвокації та впливу. Координатор з п

КОМАНДА: Реагування в Україні

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: Київ з регулярними виїздами на місця

ТИП КОНТРАКТУ: Строковий до серпня 2026 року

КВАЛІФІКАЦІЯ: C1

РОДИНА РОБОТИ: Програма

ЗАРОБІТНА ПЛАТА: Відповідно до шкали заробітної плати Оксфам

ГОДИНИ 40 годин

МЕТА РОБОТИ: Забезпечення належного документування результатів роботи програми Оксфам в Україні, вироблення стратегічного навчання для подальшого використання всередині мережі Оксфам та на зовнішніх ринках для стратегічної адвокації та впливу. Координатор з питань знань та харчування відповідає за безперебійне та систематичне документування результатів роботи Oxfam у сфері ЛГБТ в Україні, фіксацію досвіду та його поширення в рамках реагування на ситуацію в Україні, як частини ширшої мережі Oxfam, а також для зовнішньої аудиторії з метою адвокації та впливу на ситуацію з ЛГБТ та феміністичним рухом. Координатор керує командою з 2 офіцерів з питань харчування.

ПОСАДОВА ОСОБА ПІДПОРЯДКОВУЄТЬСЯ: Керівникові ЛХЛ та програм

РОБОЧІ МІСЦЯ, ЩО ПІДПОРЯДКОВУЮТЬСЯ ЦІЙ ПОСАДІ: 2 офіцери з харчування

БЮДЖЕТНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ: немає

КЛЮЧОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:Конкретні обов'язки включають, але не обмежуються ними:

- Моніторинг та оцінка (40%):

- Підтримка впровадження системи моніторингу та оцінки шляхом координації з ЛГБТ та програмною командою для відстеження прогресу

- Управління та оновлення системи моніторингу та оцінки для реагування, зосереджуючись на вимірюванні ЛГБТ та феміністичного підходу. Включаючи розробку інструментів моніторингу.

- Надавати підтримку партнерам у створенні та управлінні їхніми системами МПД.

- Забезпечення впровадження феміністичного підходу через процеси моніторингу та надання підтримки команді з питань ЛГБТ та програмній команді, щоб забезпечити адаптацію підходу в рамках реагування та в роботі з партнерами.

-Планування та розробка процесів міжсекторального управління даними (збір, аналіз та інтерпретація даних) для Оксфам, а також надання партнерам (за потреби) необхідних інструментів, рекомендацій та підтримки.

Навчання та управління знаннями (40%)

- Забезпечення стратегічного керівництва програмою OXFAM в Україні, пов'язаного з розробкою стратегічних навчальних продуктів, які будуть доступні від імені програмного відділу для подальшого використання всередині мережі Oxfam та з метою зовнішньої адвокації.

- Управління програмою навчання з питань реагування на надзвичайні ситуації. Включаючи навчальні заходи, планування стратегічного навчання та надання підтримки/очолення, коли це необхідно, оперативного навчання з різними командами, що беруть участь у реагуванні.

- Підтримувати партнерів у виконанні їхніх навчальних планів і забезпечувати зміцнення потенціалу та навчання щодо процесів навчання.

- Координувати з командою ACE, LHL та програмним менеджером підготовку навчальних матеріалів для впливу відповідно до політики та стратегії адвокації.

- Планувати та координувати навчальні вправи та огляди, забезпечуючи залучення всіх відповідних членів команди.

- Координувати з відповідними членами команди цілеспрямований план розповсюдження навчальнихматериалов, обеспечивая при этом консультации с партнерами и их вовлечение во все процессы

- Обеспечение координации с более широкой программой обучения и учебным продуктом конфедерации «Оксфам».

Подотчетность (20%)< /p>

- Поддержка в создании и управлении механизмами подотчетности для партнеров с целью обеспечения обратной связи относительно подходов Оксфам к обучению в сфере жизни, ориентированной на здоровье.

- Координация для обеспечения партнеров достаточные возможности для укрепления их потенциала и управления механизмами подотчетности.

- Обеспечить закрытие цикла обратной связи, а также привлечение программы и Жизненно важных больниц в процесс закрытия цикла обратной связи.

- Сотрудничать с партнерами и командой программы для обеспечения надлежащего и удовлетворительного решения всех жалоб и отзывов, связанных с деятельностью программы и процессами работы с партнерами.

СПЕЦИФИКАЦИЯ ЛИЦА

Самое важное, что каждый сотрудник Oxfam GB должен иметь возможность:

- Жить в соответствии с нашими ценностями ИНКЛЮЗИВНОСТИ, ОТВЕТСТВЕННОСТИ и ВЛИЯНИЯ (подробнее о них читайте здесь).

- Обеспечить соблюдение наших ОРГАНИЗАЦИОННЫХ АСПЕКТОВ (включая Кодекса поведения):

1. Быть преданным нашим феминистическим принципам и применять их в своем повседневном поведении и работе. Будьте готовы продолжать учиться, неся ответственность перед теми, кто испытывает притеснения из-за своей идентичности, такой как пол, раса/этническая принадлежность, инвалидность, класс или ЛГБТКИА-идентичность».

2. Быть готовым пройти обучение по вопросам защиты и соблюдать соответствующую политику, чтобы обеспечить максимальную безопасность для всех людей, которые приходят в Оксфордский международный благотворительный фонд. - Решительность - Построение отношений - Ловкость и комплексность - Взаимная подотчетность

ДОПОЛНИТЕЛЬНО

- Степень бакалавра в области вычислительной техники и информатики, бизнес-аналитики, управления данными или информационных систем, программного обеспечения или в другой соответствующей области.

- Не менее 2 лет соответствующего опыта в управлении данными и/или информацией в гуманитарной сфере.

- Хорошие знания баз данных и инфографики.

- Высокий уровень компьютерной грамотности с хорошими навыками работы с электронными таблицами.

- Эффективные навыки устного и письменного общения; умение донести свое мнение до других соответствующим образом.

- Хорошие презентационные навыки, в том числе способность четко и лаконично представлять сложные вопросы в цифровом виде широкому кругу аудитории.

- Уверенность во взаимодействии с другими членами команды.

- Способность уделять внимание деталям и работать под давлением.

- Хороший тайм-менеджмент и организационные навыки, структурированный подход к вопросам.

- Может работать с минимальным наблюдением

Желательно

- Рабочее знание польского, украинского или русского языков будет преимуществом.

- Владение Survey CTO, Power Bi и подобными платформами является преимуществом.

- Оконченные курсы и сертификаты по информационному менеджменту (в т.ч. PIM) будут преимуществом.

 https://jobs.oxfam.org.uk/jobs/vacancy/knowledge--meal-coordinat...

Переведено Google

Без опыта
Киев
Полный рабочий день
Хотите найти подходящую работу?
Новые вакансии в вашем Telegram
Подписаться
Мы используем cookies
Принять